2009. szeptember 6., vasárnap

FELHÍVÁS!!!

Kedves Szomszédok, VIII. Kerületi Lakók, Ismerősök, Barátok, leendő Bál-Szervező Társak,

Segítségeddel egy régen dédelgetett álmunk tudna két hét múlva, Szeptember 26-án megvalósulni, a neve Kálvária-Bál. A terv egy olyan különleges nap megvalósítása, amikor nincs szó pénzről, hatalomról, előítéletességről, hanem végre megmutathatjuk, hogy kik is vagyunk mit is gondolunk valójában! A Kálvária Bál egy alulról szerveződő improvizatív, spontán művészeti rendezvény lenne.

Szerencsés egybeesés, hogy a Nap Klub Alapítvány épp most szervez egy Állampolgári Részvétel című hivatalos rendezvényt, amelyhez csatlakozhatunk e jó ügy megvalósulása céljából.
(http://arh.kozossegfejlesztes.hu/)

Nagyon fontos, hogy az alább felsorolt programokhoz járuljatok valamilyen formában hozzá a közreműködésetekkel, megvalósulatlan ötleteitekkel, régen dédelgetett álmaitokkal.
Azt gondolom, hogy ez az egész csak rajtunk múlik!!!

A parkban 5 helyszín fog párhuzamosan működni és a programok 10:00 órakor veszik kezdetüket egy parktisztítással.

Csatlakozzatok hozzánk és segítsétek munkánkat, a BÁL lebonyolításában és cserébe ajándékokkal háláljuk meg közreműködéseteket.

A kilátásba helyezett helyszínek a következőek:

Kálvária szabad piknik, ahol büszkén bemutathatod és körbe kínálhatod az általad elkészített finomságokat, amiért cserébe jutalom bankókban részesülsz, amit levásárolhatsz a Szívességek Boltjában.

Lesz Rossz Gyerekek Kálváriája, ahova várjuk sok szeretettel a kifáraszthatatlan gyerkőcöket és biztosítjuk a szülőket, hogy estére egy gyerek sem marad talpán.

Tartunk Fecsegő kört melynek részeseként megismerkedhetsz a pénztárca kímélő stratégiák tárházával, a kapitalizmus buktatóival és az önszerveződő hajléktalanok siker történeteivel.

Végül, de nem utolsó sorban mulassunk együtt a Dínom Dánom helyszínen és várjuk sok-sok szeretettel a muzsika szerelmeseit, akik kifáradásig fogják húzni a talp alá valót.

Ahhoz, hogy a parkot Báli hangulatba öltöztessük a te kreativitásodra is szükségünk van, amit egy kora reggeli nagytakarítással és a legkülönfélébb művészeti alkotások kiállításával szeretnénk megvalósítani.

Az Utcabál kezdetéig a Kálvária téren lesz egy doboz, amibe egy papírlapon bedobhatod, hogy milyen számodra megunt vagy feleslegeslegessé vált holmi porosodik a szekrényed, padlásod, sufnid mélyében és, hogy mi az amire cserébe szükséged lenne.

Remélem felkeltette érdeklődésedet Felhívásunk és hamarosan találkozunk és személyesen is megismerjük egymást!!!

Üdvözlettel:

A Szervezd Magad! Brigád

Nincsenek megjegyzések: